5 anledningar att testa Star Wars-böckerna hos Pickatale

Star Wars-böckerna har gjort succé hos Pickatale. Har du ännu inte provat att läsa dem med barnen? Här är 5 anledningar till att testa redan idag!

För att böckerna hyllas
När Pickatale lanserade den första trilogin var responsen enorm. Den första boken i trilogin, ”Ett nytt hopp”, var Pickatales mest lästa bok under lanseringsveckan.

Nu lanseras även den andra trilogin och intresset för böckerna är stort.

För det unika innehållet
Faktum är att Pickatale är den enda leverantören i Sverige  som kan erbjuda Star Wars-böckerna för barnen. Den unika lanseringen är ett resultat av ett större avtal som Pickatale gjort med Disney.

Böckerna har översatts till svenska tidigare, men nu är det helt nya versioner med fantastiska illustrationer och dessutom i digitalt format.

För att barnen kan ta med sig böckerna överallt
Med Pickatale finns Star Wars-böckerna samlade på en app – bara några knapptryck bort. Det gör att barnen kan ta med sig böckerna oavsett var de ska. Perfekt inför sommaren och det stundande sommarlovet.

Och i appen finns inte bara Star wars-böckerna, över 1 000 böcker finns uppladdade i biblioteket.

För att barnen får positiv skärmtid
Med appen Pickatale övar barnen på att läsa och lär sig nya saker – utan att det märker det. 

Den stora skillnaden jämfört med vanliga ljudböcker är att barnen kan titta på illustrationer och läsa texterna medan de följer med i texten. Varje ord markeras på skärmen samtidigt som berättarrösten läser upp texten. Detta ljudstöd kan vara en viktig faktor, både när det gäller utveckling av läsfärdigheter och barnens ordförråd.

För att ni får testa gratis i 14 dagar
För att fler ska kunna upptäcka Star Wars-böckerna erbjuder Pickatale alla att testa appen gratis i 14 dagar. På så sätt kan hela familjen ta del av böckerna i lugn och ro.

Steg 1 av 2

Starta 30 dagar gratis!

  • Prova Sveriges bästa läs- och ljudboksapp för barn 30 dagar GRATIS
  • Läs böcker som Star Wars, Frost, Toy Story, Alfons Åberg, och tusen andre.
  • Från 79 kronor per månad efter testperioden, avsluta närsomhelst
  • Nu med möjlighet att betala med Klarna!