Läs- och ljudboksappen Pickatale är bäst i test

Dagbladet har jämfört ljudbokappar för barn och Pickatale knockar konkurrenterna – som den enda läs- och ljudboksappen.
”Upplevelsen är helt annorlunda med sin interaktivitet” skriver journalisten som genomfört testet.

Det är norska tidningen Dagbladet som nu i mars jämfört de ljudbokppar som finns för barn och det är en som sticker ut jämfört med konkurrenterna. I testet har man provat appar som Storytel, Fabel och Pickatale. Pickatale skiljer sig ut som den enda läs- och ljudboksappen.
Pickatale får hela 5 av 5 möjliga i betyg och journalisten lovordar appen och menar att den bidrar till att barnen upplever läsglädje.
”Den digitala bilden ger ett behagligt intryck och om appen används på ett korrekt sätt så är det både bra underhållning och en ypperlig inlärningsarena”.
För att ta del av hela testet kan du följa länken här; https://www.dagbladet.no/kultur/den-beste-lydbok-tjenesten-for-barn/72189654. (Texten kräver inloggning).

För att fler föräldrar och barn ska få upptäcka alla fördelar med Pickatale bjuder de just nu på ett riktigt härligt erbjudande.

Klicka här för att testa appen Pickatale helt utan kostnad.
Registrera dig och få två veckor gratis!

Pickatale har ett stort utbud av böcker för barn i alla åldrar. Varje vecka dyker det upp nyheter i biblioteket. Just nu finns till exempel över 100 magiska Disneyböcker.