Marvel-böckerna gör succé – mest läst just nu

Marvel-böckerna gör stor succé bland barnen. Just nu är den nya boken om Spiderman den mest lästa hos Pickatale. Nu kan fler upptäcka Marvel-hjältarna då alla får testa Pickatale gratis i två veckor.

Nu i sommar har Pickatale gjort en unik lansering av Marvel-böckerna för barnen. Först med tre nya böcker om Spiderman, Thor och Captain Marvel följt av tre titlar med Black Panther, Iron Man och Thor.

©TM Marvel Entertainment LLC

Och mottagandet har varit enormt då boken om Spiderman snabbt toppade listan över den mest lästa boken hos Pickatale.

– Det här är första gången som dessa böcker har översatts till norska, danska och svenska. Vi önskade Marvel-böckerna eftersom det är världens största underhållningsfranchise, men även för att skaparna som står bakom Marvel-världen brinner för historieberättandet och att karaktärerna har älskats i flera decennier. Det här är tidlöst innehåll som både barn och vuxna tycker om, berättar James Tavendale, innehållsansvarig hos Pickatale. 

Det unika med böcker är att det dessutom riktar sig till barnen i åldern 3 till 8 år, det gör att även de yngre barnen kan ta del av superhjältarna från Marvel.

För att fira succélansering bjuder Pickatale på ett härligt erbjudande: alla får testa appen gratis i två veckor sommar. Perfekt nu under sommarlovets lata dagar.

Med Pickatale får barnen positiv skärmtid hela sommaren då appen är fylld med lärorika böcker. Här finns nämligen över 1 500 böcker där barnen kan lyssna på berättarrösten som läser upp böckerna och samtidigt titta på bilderna.

Det finurliga med appen är att den har klickbara sidor och en smart karaoke-funktion som gör att orden markeras när de läses upp.

Testa Pickatale gratis med barnen i 14 dagar och bläddra er igenom mer än 1 500 titlar och skojiga quiz för barn!

Steg 1 av 2

Starta 30 dagar gratis!

  • Prova Sveriges bästa läs- och ljudboksapp för barn 30 dagar GRATIS
  • Läs böcker som Star Wars, Frost, Toy Story, Alfons Åberg, och tusen andre.
  • Från 79 kronor per månad efter testperioden, avsluta närsomhelst
  • Nu med möjlighet att betala med Klarna!