Pickatale hyllas på sociala medier: ”Rekommenderar appen till alla småbarnsföräldrar”

29 April 2020

Pickatale hyllas av flera svenska influencers på sociala medier. Ett gäng föräldrar har testat appen tillsammans med sina barn. Här är deras omdömen.

Lisa Larsson, theLisaLarsson.se på Instagram
”Att paddan åker fram ibland är nog regel än undantag hos många. Men sedan är det upp till oss föräldrar vad som finns på den. Vi har testat appen Pickatale och fått tillgång till massa roliga böcker som både går att läsa och lyssna på. Espens favorit är Disney-kategorin. Efter man läst klart boken finns det roliga quiz för att se hur mycket man kommer ihåg.”

Linn Gassby, 3prinsessor på Instagram
”Vi har testat Pickatale och deras fantastiska sortiment med ljudböcker. Vi läser väldigt mycket här hemma och lånar alltid böcker på biblioteket. Men under dessa omständigheter har vi inte lånat så mycket böcker den senaste tiden. Därför är vi extra glada i denna app som erbjuder över 1 000 böcker. Där kan du välja att läsa själv, bläddra i boken eller få den uppläst för dig. Du kan enkelt välja böcker utifrån ålder på barnen och dessutom hittade flickorna sina favoriter från Disney så som Frost och Toystory. Jag kan varmt rekommendera Pickatale till alla småbarnsföräldrar. Dessutom får man testa kostnadsfritt i två veckor.”

Minelle hittade sina favoritter

Camilla Lindholm, camilla_lindholm_ på Instagram
”Denna ljudboksapp var min räddning under förra veckans vab. Jag var själv sjuk och skulle ta hand om min hostiga pigga tjej. I appen kan barnet själv välja bok utifrån ålder. Bläddra och läsa själv eller få den uppläst. Min dotter Minelle hittade många nya favoriter, perfekt alternativ nu när vi inte går till biblioteket”.

Caroline Borg, carolineborg på Instagram
”Vill era barn också trycka på skärmen hela tiden? Tittar min dotter Lykke på Youtube så ska det bytas video hela tiden och det bli sällan någon kvalitet i tittandet. Lykke älskar också böcker och vi har testat ljudböcker på telefon men jag har märkt att det är svårt att fokusera när det inte är några bilder att titta på samtidigt. Men nu har vi upptäckt Pickatale där barnen kan välja böcker själva och antingen få boken uppläst samtidigt som de följer med och tittar på bilderna. Eller så kan vi bläddra tillsammans. En annan favoritfunktion är att trycka på bilderna och höra vad alla karaktärer i boken heter”.

Victoria Hellgren, Stylingandsolutions på Instagram
”Våra barn älskar böcker och vi har läst för dem sedan länge och främst vid nattning. Vi lånar gärna böcker från biblioteket och tack vare appen Pickatale har barnen numera ett digitalt biblioteket i sina iPads. Än så länge kan barnen inte läsa själva, därför är funktionen där böckerna läses upp för dem medan barnet själva bläddrar perfekt. Båda barnen kan enkelt välja själva vilken bok de vill läsa och just nu är Frost 2 och Bockarna Bruse favoriter”.

Steg 1 av 2

Starta 14 dagar fritt

  • Prova Sveriges bästa läs- och ljudboksapp för barn två veckor GRATIS
  • Frost 2, Toy Story 4, Vaiana, Brandman Sam och tusen andre
  • Avsluta närsomhelst
  • Från 79 kronor per månad efter testperioden.